Follow Us On

Δημιουργώντας ισχυρές σχέσεις με τους ασκούμενους!

To FitnessArt δημιουργεί μια νέα γενιά γυμναστηρίων που διαθέτουν τη δική τους φιλοσοφία. Προσφέρει στον ασκούμενο μια  fitness εμπειρία, που διαφοροποιείται και σε επίπεδο προπονητικής προσέγγισης αλλά και σε επίπεδο σχέσης με τον πελάτη.

Το FitnessArt έχει μια πιο αθλητική και ολιστική προσέγγιση – μια προσέγγιση 360°, δίνοντας την δυνατότητα στον ασκούμενο να μάθει να γυμνάζεται σωστά και να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Πέρα όμως από την fitness ιδεολογία, το FitnessArt δίνει έμφαση στις ανάγκες του κάθε ασκούμενου δημιουργώντας μια σχέση εμπιστοσύνης και πιστότητας.

Ο καθένας είναι ξεχωριστός

Η ομάδα του FitnessArt λειτουργεί με πάθος και αγάπη και έχει θέσει ως βασικό της στόχο να αλλάξει τη ζωή, όσων το έχουν ανάγκη και το επιθυμούν, προσφέροντας τους όλα τα απαραίτητα εφόδια. Για το FitnessArt  ο καθένας είναι ξεχωριστός και απαιτεί διαφορετική προσέγγιση για  να προοδεύσει και φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το FitnessArt έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετεί αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Μοντέρνοι και λειτουργικοί χώροι, καινοτόμα προγράμματα προπόνησης, εξαιρετικής ποιότητας εξοπλισμό, καταρτισμένοι coaches-trainers, υπηρεσία διαδικτυακών μαθημάτων, εύχρηστη εφαρμογή διαχείρισης κρατήσεων είναι τα βασικά “εφόδια” που προσφέρει το FitnessArt στους ασκούμενους του.

Παράλληλα, το FitnessArt ακούει και γνωρίζει τις ανάγκες του κάθε μέλους ξεχωριστά, δίνοντας λύσεις και οδηγίες με σαφήνεια.  Από την μεριά τους, οι ασκούμενοι καταλαβαίνουν ότι τα χρήματα τους και ο χρόνος τους δεν πάνε χαμένα και νιώθουν χαρούμενοι και ικανοποιημένοι για τη value for money υπηρεσία που λαμβάνουν. Το FitnessArt βρίσκεται δίπλα στα μέλη του, δίνοντας σημασία στα θέλω τους αλλά και το κίνητρο για να φτάσουν το στόχο τους. Έτσι και οι πελάτες  νιώθουν την αφοσίωση, το ενδιαφέρον και το βάθος της προσφερόμενης υπηρεσίας.