Follow Us On

Στο FitnessArt, τα όνειρα γίνονται εφικτοί στόχοι!

Στην φιλοσοφία του FitnessArt κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο αλλά, στόχος που μπορεί να κατακτηθεί. Για να γίνει αυτό εφικτό, το FitnessArt εξοπλίζει τους ασκούμενους του με τα κατάλληλα εφόδια.

Εργαλεία που δεν περιορίζονται μόνο στον πρώτης ποιότητας εξοπλισμό, που διαθέτει το γυμναστήριο, αλλά στην γενικότερη κουλτούρα του FitnessArt.

Η κουλτούρα του FitnessArt

H γυμναστική και γενικότερα ο αθλητισμός, έχει ευεργετικά αποτελέσματα για την σωματική και ψυχική μας υγεία. Όσον αφορά το προπονητικό μέρος, το FitnessArt δίνει έμφαση στις ανάγκες και τους στόχους του κάθε ασκούμενου, ώστε να βρει το πρόγραμμα που τον φτάσει στο βέλτιστο αποτέλεσμα. Ακολουθώντας μια πιο αθλητική 360° προσέγγιση που αναπτύσσει και τις 10 fitness αρετές και ο ασκούμενος ξέρει ότι πολύ γρήγορα θα φτάσει τον στόχο του.

Εκτός όμως από την καλή ψυχολογία και ευεξία που νιώθει μέσω της προπόνησης, ο ασκούμενος του FitnessArt νιώθει ότι βρίσκεται σε ένα χώρο που είναι ο δικός του χώρος. Ο ασκούμενος  αναπτύσσει τη δική του κοινότητα, γίνεται μέλος μιας ομάδας με κοινό πάθος και ενδιαφέρον.

Διευρύνοντας το community

H επίτευξη στόχων και η δημιουργία κοινότητας δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των ασκούμενων του FitnessArt. Την ίδια ακριβώς φιλοσοφία μοιράζεται το FitnessArt με τους νέους συνεργάτες/franchisee του. Έχοντας ένα concept με ξεκάθαρη εικόνα και ταυτότητα, έχει σχεδιάσει μια εξαιρετική πρόταση franchise σε μια αγορά που συνεχώς μεγαλώνει.

Διαθέτοντας δυνατά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, ο νέος συνεργάτης νιώθει ασφάλεια καθώς κάνει το επιχειρηματικό του βήμα διαθέτοντας στη φαρέτρα του σημαντικά όπλα. Επιπλέον, γνωρίζει ότι έχει δίπλα έναν συνεργάτη που έχει δομήσει ένα σύστημα franchise που μπορεί να του προσφέρει ό,τι χρειαστεί ανά πάσα ώρα και στιγμή.