Follow Us On

FITNESSART FRANCHISE

JOIN OUR FITNESS COMMUNITY

Πίσω από το FitnessArt βρίσκεται ένας άνθρωπος που έχει αφιερώσει τη ζωή του στον αθλητισμό αλλά και στην μετάδοση των γνώσεων σε τρίτους. Ο Δημήτρης Μώρος υπήρξε ενεργός αθλητής από 1987 μέχρι το 2004. Μετά τον αθλητισμό μπήκε στην γυμναστική ακαδημία, όπου όλες οι εμπειρίες του έγιναν γνώσεις.

Από 2007 δούλεψε αποκλειστικά ως personal trainer. Στην συνέχεια το 2008 δημιούργησε το fitnessart.gr, ένα από τα πρώτα ηλεκτρονικά περιοδικά fitness στην Ελλάδα με άρθρα και βίντεο. Ταυτόχρονα υπήρξε συντάκτης σε γνωστά περιοδικά (Esquire, Down Town, Nitro Health) σε θέματα fitness αλλά και σε τηλεοπτικές εκπομπές. Είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Μώρος ήταν από τους πρώτους που εκπαιδεύτηκε στην Cross fit προπόνηση στην Ελλάδα και το 2012, ανοίγοντας το Fitness Art ,έμαθε στο Αθηναϊκό κοινό τι είναι το Cross fit.

Tο FitnessArt ανήκει στην νέα κατηγορία γυμναστηρίων health and performance club . Είναι ένας προσεγμένος χώρος που ικανοποιεί τις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου, σέβεται το σώμα και την ψυχολογία του και του δίνει την ευκαιρία να φτάσει σε υψηλές αποδόσεις.

Tο FitnessArt έχει μια πιο αθλητική και ολιστική προσέγγιση – μια προσέγγιση 360° που αναπτύσσει όλες τις fitness αρετές.

Τα προπονητικά χαρακτηριστικά αυτής της προσέγγισης προέρχονται από ασκήσεις που ακολουθούν οι αθλητές, με ελεύθερα βάρη και πιο λειτουργικές ασκήσεις. Όχι πολλά μηχανήματα αλλά περισσότερες αθλητικές κινήσεις.

ΤΟ CONCEPT
Οικονομικά Στοιχεία

ΤΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

Σε έναν καλαίσθητο χώρο με industrial πινελιές, οι ασκούμενοι νιώθουν ασφάλεια και άνεση την ώρα της προπόνησής τους. Λειτουργικοί, ψηλοτάβανοι χώροι που σου δίνουν την αίσθηση ότι “αναπνέεις”, χωρίς όμως να χάνεται η επαφή με τους υπόλοιπους αθλούμενους. Το FitnessArt δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην αλληλεπίδραση και στην ενθάρρυνση της επικοινωνίας μεταξύ των ασκούμενων. Στο FitnessArt, ασκούμενοι και trainers γίνονται μια ομάδα με κοινό στόχο! Να μοιραστούν τα οφέλη που προσφέρουν οι εξειδικευμένες υπηρεσίες του FitnessArt.

Προγράμματα 360 εκγύμνασης

Ακολουθώντας την φιλοσοφία του μαζικού αθλητισμού, το FitnessArt προσφέρει συμπληρωματικά, προπονητικά προγράμματα ώστε ο ασκούμενος να φτάσει στο βέλτιστο αποτέλεσμα. Ο ασκούμενος υπό την καθοδήγηση των έμπειρων trainers μπορεί να βρει τον τρόπο γυμναστικής που του πάει περισσότερο ανανεώνοντας την υγεία του αλλά και την ψυχολογία του.

FitnessArt Tv

Κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των πελατών του και κατανοώντας την ανάγκη του να μην «χάσουν την φόρμα τους», η ομάδα του FitnessArt προσφέρει την πρωτότυπη υπηρεσία online μαθημάτων μέσω του FitnessArt Tv.

Το ψηφιακό γυμναστήριο, ήρθε ως ανάγκη για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ασκούμενων κατά την διάρκεια των ιδιαίτερων συνθηκών που έφερε η πανδημία COVID-19, ο ασκούμενος μπορεί να παρακολουθήσει την προπόνηση που θέλει, όταν το θέλει, σε υψηλή ποιότητα εικόνας και ήχου. Μια υπηρεσία που έχει αγκαλιάσει ο κόσμος και πρόκειται να παραμείνει ώστε ο ασκούμενος να μην “χάνει επαφή” όταν βρίσκεται διακοπές ή ταξίδι.

Τυχόν εμπειρία και γνώση πάνω στον χώρο του fitness, θα αποτελέσει επιπρόσθετο προσόν αλλά όχι απαραίτητο. Ο νέος συνεργάτης θα πρέπει να έχει όραμα και πάθος με το fitness και να ασπάζεται τη φιλοσοφία του Fitness Art. H ομάδα του FitnessArt γνωρίζει ότι με υπομονή, επιμονή και συνέπεια, ο προσωπικός τους στόχος μπορεί να επιτευχθεί και να φτάσουν μαζί στην επιτυχία.

Μέσο μέγεθος καταστήματος:370 τ.μ.
Ελάχιστο Ύψος Επένδυσης:140.000 €
Entry Fee:20.000 €
Royalties:4%
Διαφημιστική Συμμετοχή:1%
Εταιρικά Καταστήματα: 1
Σύνολο Καταστημάτων: 1
Έναρξη Δρ/τητας/Έναρξη Franchising: 2012
Προέλευση: Ελλάδα
Eμπειρία franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
Αυτοαπασχόληση franchisee: Δεν κρίνεται απαραίτητη
Aναπτυξιακοί στόχοι: Αθήνα, Περιφέρεια
Έδρα: Δημοκρατίας 8, Μελίσσια
Τηλ: 210 6756200
Email: Aenean
Website: www.fitnessart.gr
Διευθύνων Σύμβουλος/Γενικός Διευθυντής: Δημήτρης Μώρος
 • Αναγνωρισμένο brand name συνώνυμο του fitness.
 • Πολυετή εμπειρία στο χώρο του fitness.
 • Ολοκληρωμένο concept με ξεκάθαρη ταυτότητα και φιλοσοφία.
 • Υψηλής ποιότητας καινοτόμες υπηρεσίες από εξειδικευμένους trainers.
 • Πρόταση που εξελίσσεται έχοντας στο επίκεντρο τον καταναλωτή και τις ανάγκες του.
 • Ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο που προσαρμόζεται στις νέες τάσεις και ανάγκες της αγοράς.
 • Πιστό κοινό που συνεχώς ανανεώνεται.
 • Δημιουργία κοινότητας που διασφαλίζει την επαναληψιμότητα.
 • Συνεργασία με κορυφαία στο είδος της εταιρεία εξοπλισμού και μηχανημάτων γυμναστηρίου.
 • Σύγχρονο software κρατήσεων και online μαθημάτων.
 • Υψηλή και ανταγωνιστική κερδοφορία στην κατηγορία.
 • Επιχειρηματικό μοντέλο το οποίο διασφαλίζει διαχρονική κερδοφορία.
 • Ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα.
 • Γρήγορο άνοιγμα, εργαλεία grand opening & τοπικού marketing που διασφαλίζουν την γρήγορη διείσδυση και φήμη στην τοπική αγορά.
 • Ασφάλεια και αξιοπιστία, πάντα δίπλα στον συνεργάτη καθοδηγώντας τον στα πιο καίρια σημεία.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα:

Contact Form Demo