Follow Us On

Γιατί το φυσικό γυμναστήριο είναι πιο αναγκαίο από ποτέ;

Σε μια εποχή που το fitness έχει γίνει απαραίτητο κομμάτι της ζωής μας, το FitnessArt αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα και παρουσιάζει μια νέα γενιά γυμναστηρίων. Μοντέρνοι χώροι που νιώθεις ότι μπορείς να “αναπνεύσεις”, προπονητικά προγράμματα με  αθλητική προσέγγιση, ποιοτικός εξοπλισμός, νέες τεχνολογίες, πάθος, κίνητρο, στοχοπροσήλωση είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά ενός γυμναστηρίου FitnessArt.

Εκτός όμως από αυτά, ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του FitnessArt είναι ότι προάγει την έννοια της κοινότητας, του “ανήκειν”. Ο κάθε ασκούμενος δημιουργεί με τους προπονητές και τους συναθλητές του μια δυνατή κοινότητα. Ο ένας υποστηρίζει και παρακινεί τον άλλον, δίνοντας το motivation που οδηγεί στην επίτευξη στόχων.

Η καθημερινή του “έξοδος”

Όσο κι αν έχει αναπτυχθεί η τεχνολογία, δεν μπορεί να αντικαταστήσει την ανθρώπινη επαφή και την δια ζώσης εμπειρία του FitnessArt. Για τον ασκούμενο του σήμερα, η επίσκεψη του, στο γυμναστήριο  παίρνει τη μορφή της καθημερινής του “εξόδου”.

Μετά από την πρωτόγνωρη αποξένωση που έφερε η πανδημία, ο άνθρωπος του σήμερα έχει ανάγκη να αλληλοεπιδράσει με κόσμο, να μοιραστεί και να δημιουργήσει εμπειρίες. Στο FintessArt καθημερινά μπορεί να έρθει σε επαφή με τους συναθλητές του, να εκτονωθεί, να κοινωνικοποιηθεί, να ξεχάσει την καθημερινότητα του και να βελτιώσει την υγεία του. Η ανάγκη αυτή του σύγχρονου ανθρώπου, σε συνδυασμό με τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρει, οδηγεί όλους τους ασκούμενους να ανυπομονούν να επιστρέψουν στο FitnessArt.

Επιτυχία δίπλα στον πιο έμπειρο coach

H ομάδα του FitnessArt γνωρίζει πολύ καλά πως για να φτάσεις τον στόχο σου πρέπει να έχεις και τα σωστά εφόδια. Για το λόγο αυτό, η πρόταση FitnessArt διαθέτει όλα αυτά τα στοιχεία για μια επιτυχημένη επιχείρηση. Ολοκληρωμένο concept με ξεκάθαρη ταυτότητα και φιλοσοφία, υψηλής ποιότητας καινοτόμες υπηρεσίες από εξειδικευμένους trainers, πρόταση που εξελίσσεται έχοντας στο επίκεντρο τον καταναλωτή και τις ανάγκες του, ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο που προσαρμόζεται στις νέες τάσεις και ανάγκες της αγοράς είναι κάποια από τα στοιχεία μοναδικότητας του FitnessArt.

Εκτός όμως από τα ανταγωνιστικά στοιχεία του concept, το FitnessArt γνωρίζει καλά πως γίνεται το σωστό coaching ώστε να φτάσει ο υποψήφιος συνεργάτης στην επιτυχία.